Echipele de volei au cedat partidele cu Timișoara și CSM București

 Sursă foto: Marius Jucan

Sursă foto: Marius Jucan

Echipa de volei feminin, ”U” NTT Data Cluj, a jucat meciul etapei a IV-a din Divizia A1 pe teren propriu contra formației ACS Agroland Timișoara. Partida a avut loc sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 16:30 și s-a încheiat cu victoria oaspetelor, 3-0 (27-25, 25-11, 25-19). La finalul acestei etape, voleibalistele clujene ocupă locul 10, iar Agroland Timișoara este pe locul cinci.

„Rezultatul acesta ne spune că încă nu suntem pregătiți să ducem un meci la același ritm de la început și până la final împotriva unor adversari care ne sunt net superiori. De aceea am și avut căderile inexplicabile. După un set bun am avut un set foarte prost, apoi am mers cap la cap cu echipa din Timișoara, iar în finalul de set iar am picat.  Noi ne vedem în continuare de treabă, muncim și cu siguranță o să apară și rezultatele bune”, a explicat Ciprian Dârnescu, tehnicianul „alb-negrelor”.

Tot în aceeași zi, sâmbătă, voleibaliștii au avut meci în deplasare la București. Partida, care a contat pentru etapa a VII-a a Diviziei A1, dintre CSM București și CS ”U” Cluj a început la ora 17:00 și echipa gazdă a ieșit învingătoare cu 3-0 (25-18, 27-25, 25-21). În urma acestui rezultat, clujenii ocupă locul 11 cu patru puncte, având și un meci mai puțin disputat, iar bucureștenii se află pe locul trei cu 15 puncte.

Comments

comments