Dârnescu: „A fost un meci în care orice rezultat era posibil”

 Sursă foto: Silviu Cristea

Sursă foto: Silviu Cristea

Noul sezon al Diviziei A1 la volei feminin a început sâmbătă, 14 octombrie. ”U” NTT Data Cluj a jucat prima etapă la Târgu Mureș, contra echipei locale CSU Medicina CSS Târgu Mureș. Victoria i-a aparținut echipei gazdă cu 3:1 (15-25, 25-12, 25-20, 26-24).

„A fost un meci în care orice rezultat era posibil. Am fost în formă maximă la începutul meciului. Am câștigat primul set detașat fără nicio problemă, după care au apărut niște greșeli copilărești, care ne-au făcut să le reintroducem în joc pe fetele de la Târgu Mureș. Ne pare rău că nu am reușit să luăm și setul patru pentru că lucrurile ar fi stat altfel în ultimul set, cel decisiv. Din păcate, pentru noi, ei au avut o sportivă într-o formă de zile mari care a reușit să facă 27 de puncte și și-a adus aportul substanțial la victoria lor”, a spus Ciprian Dârnescu, tehnicianul echipei clujene.

Următoarea partidă pentru clujence va avea loc vineri, 20 octombrie, contra campioanei, CSM Volei-Alba Blaj, de la ora 18:00 în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Comments

comments