Alin Bondar este noul antrenor al echipei de handbal feminin

De pregătirea echipei de handbal feminin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj se ocupă începând de astăzi antrenorul Alin Bondar. Născut pe 16 iulie 1981 la Brașov, Bondar a evoluat timp de un an și jumătate ca sportiv sub culorile Universității Cluj, echipă cu care a încheiat pe locul 5 în sezonul 2010- 2011.

Cariera de antrenor și-a început-o la echipa de fete Corona Brașov, la care a antrenat în anii 2014 – 2017, echipă cu care a obținut medalia de bronz în sezonul trecut la junioare II. Noul tehnician al studentelor a venit de la Academia de Handbal Minaur Baia Mare, unde s-a ocupat de grupa de juniori II din cadrul clubului.

„Circuitul antrenorilor la fete este oarecum închis în Liga Națională, U Cluj este o echipă de tradiție și nu aveam cum să refuz o asemenea ofertă! Este o șansă mare petru mine și sper să o fructific cât mai bine. De acum încolo vom vedea ce va fi”, a declarat tehnicianul „studentelor”, Alin Bondar.

Următorul meci pentru echipa feminină de handbal este programat pe data de 21 octombrie, când va juca în deplasare la CSM Bistrița.

Comments

comments